landslaget liten NNHSlogo
No events

ANNONSERING I HINGSTEKATALOG PÅ TRYKK OG PÅ NETT

Alle som ønsker å markedsføre egen eller innleid hingst kan annonsere i medlemsbladet Rimfakse og nettportalen rimfakse.no

Praktisk informasjon
Hingstekatalogen blir trykket straks etter hingstekåringene i april/mai. Den sendes til alle medlemmer av lokallag tilknyttet Landslaget for nordlandshest/lyngshest.

Nettutgaven av katalogen, vil være tilgjengelig på www.rimfakse.no hele året (med unntak av midlertidig kortvarig stenging ved hovedoppdatering). Det blir en hovedoppdatering hver vår, da man kan velge å si opp hvis man ikke ønsker å bli med videre. Annonsene betales i nettbutikken vår.

Det vil også bli opprettet et album på Landslagets FB side - en bildepresentasjon over annonserte hingster i år - med lenker til annonsene på nett.

Vi setter inn opplysninger om hesten etter informasjon sendt inn til redaksjonen. Eier/hingsteholder må sende inn bilder av hingsten.
For halvsides annonse, kan friteksten inneholde maks 70 ord, og det kan kun være ett bilde, som skal være mønstringsbilde. Det kan sendes inn tre bilder, et av bildene må være mønstringsbilde de øvrige er valgfrie.

Annonsene på nett kan oppdateres hele året. Nye opplysninger/endringer sendes til redaksjonen.

Hingster som mister sin avlsgodkjenning, blir kastrert eller dør, tar vi ut av katalogen på nett, så fort vi får kjennskap til det.
Annonsøren forplikter seg til å melde fra til oss hvis hingsten skifter eier/hingsteholder, blir kastrert eller dør.

Priser :
Annonsering med helside i Rimfakse hingstekatalog + 1 år på nettsidene koster
kr 500,- for medlemmer og kr 2.000,- for de som ikke er medlemmer

Det vil ikke bli refundert noe av annonsekostnadene ved avbrudd underveis i året.

Bestilling
Annonse bestilles via mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Betaling: annonsen betales i vår nettbutikk her:
http://rimfakse.webnode.com/annonse-hingstekatalogen/

Send inn skjema som beskrevet ovenfor. Bilder du ønsker benyttet må sendes separat til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ingen annonser blir publisert før betaling er registert.

Frister
Bestillinga av nye annonser innen første tirsdag etter siste hingsteutstilling.
Hingstekåringene vil variere i dato fra år til år så her må de som er interresert i annonser følge godt med.
Årsaken til denne typen frist er for å få hingstekataloge i trykk og til posten så fort som mulig. Mai måned består av mange helligdager som vil forsinke prosessen hvis man venter for lenge.

NB!!! Fristen er absolutt.

Dette er en enestående mulighet for markedsføring av avlshingster, og vi håper så mange som mulig takker ja til tilbudet, slik at vi får en fyldig og god hingstekatalog og at hoppeeierne får et godt grunnlag for velge hingst til sine hopper.

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm