landslaget liten NNHSlogo
No events

Hvem gjør hva?

I redaksjonsgruppa:

Gudrun Bøhler, Ingunn Djuplasti, Solveig Wisløff og Ingrid Sponheim. 

Gudrun Bøhler og Ingunn Djuplasti er ansvarlig for medlemsbladet Rimfakse og nettportalen rimfakse.no Hovedansvarlig for Landslagets FB side er Ingrid Sponheim.
Alt stoff til bladet sendes Ingunn Djuplasti: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lokallaga melder også inn adressendringer og nye medlemmer til Ingunn Djuplasti, slik at nye medlemmer får blad og brosjyre.

 

MERK: medlemsblad sendes som B-blad. Denne type sendinger blir ikke ettersendt av Posten. Landslaget har ikke kapasitet til å sende blader enkeltvis. Adresseendringer MÅ meldes lokallaget ditt: som så oppdaterer sine medlemslister og sender dette til redaksjonen. Det er viktig at lokallaget får endringene, og at lokallaget sender oppdateringer for nye medlemmer til redaksjonen.
Redaksjonen ettersender blader i enkelte tilfeller. Vi får en god del blader i retur med "adresse ukjent", "flyttet" , "ettersendingsdato utløpt" eller "utilstrekkelig adresse". Vi har ikke kapasitet til å søke etter hver enkelts nye/korrekte adresse.
Hvis medlemsbladet uteblir på grunn av feilregistrering fra vår side, ettersendes selvsagt bladet.

Viktig: fotografier som sendes oss må være merket med fotograf.

Endringer i medlemslistene sendes fortløpende til Ingunn Djuplasti.

Bedekningslister/fødte føll: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Gudrun Bøhler)

Materiale/stoff til medlemsblade, Kjøp og salg annonser Rimfakser: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Ingunn Djuplasti)

Materiale/stoff til nettportalen : Gudrun Bøhler og Ingunn Djuplasti. 

 

 

 

Bli medlem

Nyhetsarkiv
Logg inn  
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design • Nettløsning: Jørn Holm