Styret i Landslaget for Nordlandshest/lyngshest har jobbet en stund med dette, og vi er nå nesten i mål med en helt ny avtale med Bekken og Strøm. BEKKEN & STRØM AS er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og de har lang erfaring fra bransjen.

 

Som medlem i Landslaget for Nordlandshest/lyngshest får du 30 prosent rabatt på alle varer i nettbutikken til Bekken & Strøm. Vi har en egen medlemskolleksjon som har Landslagets logo, men en kan også kjøpe andre produkter om en ønsker det. Se informasjon på neste side om hvordan du registrerer deg, og dermed får tilgang til rabatten. Du trenger avtalekoden fra Landslaget for å handle.

De av våre medlemmer som har eget organisasjonsnummer, kan bruke dette. Men for de av våre medlemmer som ikke har det, bruker dere Landslagets organisasjonsnummer. Dere blir da fakturert fra Landslaget. Husk bare på å skrive rett leveringsadresse, så varene kommer til rette adressen.

Hvordan registrere deg som kunde med avtalekode i Bekken & Strøm AS nettbutikk
Gå inn på siden www.bekkenstrom.no
Alle nye brukere registrerer seg via egen link oppe til høyre «Registrer deg».
På denne siden velger du «Ja, jeg er bedriftskunde» og trykker «Registrer deg».
Fyll ut skjemaet med dine personlige opplysninger. NB! Husk avtalekode (Finnes i vedlagt PDF dokument)

Bestilling av varer på web
Bekken & Strøm har fullt varesortiment på web. Du kan bestille dine varer på nett og få full oversikt over lagerbeholdning, dine priser samt ordrehistorikk.
Vår nettbutikk er enkel og grei å bruke ved bestilling av varer. Her følger en kort brukerveiledning for registrering og bestilling på web.


TILGANG TIL NETTBUTIKKEN:
For å kunne få tilgang til nettbutikken må du registrere deg på vår hjemmeside.
Dette gjøres ved å gå inn på vår hjemmeside: www.bekkenstrom.no


1. Velg deretter ”Registrer deg” oppe i høyre hjørne (bak ”Ikke kunde?”).
Under ”Ny Bruker? Opprett en konto” -> Her må dere krysse av for «Ja, jeg er bedriftskunde» og deretter trykke ”registrer deg”.


2. Under feltet ”firma opplysninger” fyller dere inn eget KUNDENUMMER og POSTSTED (dersom dere er registrert som kunde allerede) og trykker på ”søkeknappen”.
Da hentes alle data som ligger i vår kundedatabase fra før på det gitte kundenummeret.
Dersom du ikke er registrert som kunde hos oss må navn/adresse/fakturaadr. etc fylles ut.


3. Under feltet ”Personlige opplysninger” registrer du deg så med navn, telefon, e-post-adresse, passord osv. Passordet velger du selv.
Når du er opprettet som bruker vil du motta en mail til din e-post-adresse. Denne må bekreftes. Dette kan ta litt tid dersom du er ny kunde hos oss.
 

BESTILLING AV VARER:
Når denne aktiveringen er gjort kan du logge inn på vår hjemmeside med brukernavn og passord. Du vil da få tilgang til din bedrifts priser på de ulike produktene.
De ønskede varer legges i handlekurven. Dersom varene skal ha profilering får du mulighet til å be om påtrykk samtidig. Dette skjer når du velger ”gå til kassen” og skal avslutte bestillingen. Det er viktig at dette bestilles samtidig.
Eventuelt innkjøpsnummer registreres helt til slutt ved bestilling (før endelig bekreftelse av ordre) i eget felt ”Bestillingsreferanse”.
Dersom dere har spørsmål, står fast, hva det måtte være, nøl ikke med å ta kontakt på telefon 61181900 og vi vil hjelpe deg!

 

Bekken&Strøm info

Bekken&Strøm "Hvordan registrere deg som kunde og avtalekode"

Bekken&Strøm "Hvordan bestille varer på nett"