Hvor publiseres katalogen?
Katalogen publiseres i medlemsbladet Rimfakse, som sendes til alle medlemmer så snart som mulig etter siste hingsteutstilliing. Katalogen publiseres også digitalt på rimfakse.no samt landslagets sosiale medier. 
 

Frister
For at hingstekatalogen skal komme ut så raskt som mulig etter årets siste hingsteutstilling, blir det korte frister og ulike frister. 

  • Frist for hingster som er avlsgodkjent i 2023 eller tidligere: Tirsdag 16. april.  
  • Frist for hingster som avlsgodkjennes på Øksnevad: Tirsdag 16. april. 
  • Frist for hingster som avlsgodkjennes på Stav: Tirsdag 23. april. 
  • Frist for hingster som avlsgodkjennes på Olsborg (NSNL): Tirsdag 30. april. 
     

Priser
Medlemmer av Landslaget for nordlandshest/lyngshest annonserer gratis i hingstekatalogen.
For ikke-medlemmer koster det kroner 500,-. 


Bilder
Det skal legges ved tre bilder. Ett av bildene bør være oppstillingsbilde fra utstilling. 

Vær obs på at bildene helst bør være minst 1 MB for å bli bra på trykk. Bilder med få KB blir uklare på trykk. Dersom du ønsker at det skal benyttes bilder tatt av fotograf/hobbyfotograf på utstilling, kan du se hvilke bilder vi har tilgang på her: Landslaget for nordlandshest/lyngshests album på Flickr. (Oppdateres etterhvert som utstillingene har vært). 


Film
Som en test tar vi i år også i mot film. Filmene publiseres på sosiale medier, muligens nettsiden. Vi garanterer ikke at vi publiserer film av alle hestene, da det avhenger av filmene som sendes. 

Filmen bør vise hesten i bevegelse. Fint om filmen(e) er kort(e). Send heller flere filmer, enn lange (men maks ca. 5 stk). Filmen skal ha fokus på hesten, og ikke inneholde tekst, emojis el. 

Filmer kan sendes via WeTransfer: WeTransfer - Send Large Files & Share Photos Online - Up to 2GB Free. Husk å merke filmen med hestens navn. 


Godkjenning
Etter at annonsen er ferdig, sendes den til deg på epost for gjennomlesning/godkjenning. Det vil bli kort frist på godkjenningen. Dersom vi ikke får tilbakemelding, tar vi det som en godkjenning. 

 

INNMELDING HINGSTEKATALOG: