Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Falk

Vedtak om "pandemi-hingstene"

Det er gjort vedtak i Hovedstyret om kåring og premiering av midlertidig avlsgodkjente hingster i 2020, de såkalte "Pandemi-hingstene". Trykk inn på saken for å lese hele vedtaket.

Eine Januar 2020

Tilskudd til hingster i 2021

Landsmøtet vedtok forskjellige tilskudd til hingster i 2021. Tilskuddene gjelder både hingster som skal på førstegangskåring og utvidet brukstest (UB). Det gis også tilskudd til transport av avlshingst, hingst til unghingststasjonen og hamningstilskudd.

DSC_0105

Hingsteutstillinger 2021

Hingsteutstilling for vår rase i 2021 er under planlegging. Slik som situasjonen er nå må vi planlegge en utstilling hvor det er sterkt fokus på smittevern. Det betyr at vi må unngå å samle mange folk samtidig på en plass. Det gjør at utstillingen ikke blir slik man er vant til fra tidligere, men alle tiltak som gjøres er for å i det hele tatt få til hingstekåringer i 2021.

a et lite knippe

Hingstekåring

Hingstekåringene blir av mange omtalt som vårens vakreste eventyr og er kanskje de utstillingene det er knyttet mest spenning til. For nordlandshest/lyngshingster blir det arrangert tre hingstekåringer hver vår i tre ulike deler av landet. 

Nasjonalt senter for nordlandshest/lyngshest
Høgtunveien 81, 9321 Moen
Telefon: 99 11 44 28

Landslaget for nordlandshest/lyngshest v/NSNL,
Høgtunveien 81, 9321 Moen
landslaget@nsnl.no