I tillegg til en god forsikring til 10 % rabatt får du også føllgrime med refleks om du tegner føllforsikring hos Agria i perioden 1. mars til 1. september. 

Hvorfor forsikre føllet?
Det er mye som kan skje i løpet av føllets første levetid, og med komplett forsikring trenger du ikke bekymre deg om du råd til å gi føllet de beste behandlinger i tildelle noe skulle skje. I tillegg kan man ofte få en bedre forsikrig til en god pris om man forsikrer hesten mens den er helt ung, versus å vente til den er voksen med å forsikre den for første gang. 

Hvordan velge riktig forsikring? 
For å finne riktig forsikring til ditt føll og få aktivert rabatten kan du ringe en av Agrias forsikringsagenter på hest, ringe kundesenteret eller sende dem en melding via kontaktskjema på nettsiden.

Ny eier overtar rabatten
Som en medlemsfordel for medlemmer av Landslaget for nordlandshest/lyngshest viderefører også Agria rabatten til å gjelde for ny eier om du skal selge føllet. Det vil si at dersom du forsikrer føllet ditt i år og selger det neste år, får ny eier overført samme forsikring med 10 % rabatt det første året vedkomne forsikrer hesten.

 

Les med om Agrias føllkampanje.

Les mer om Agrias medlemsfordeler for medlemmer av Landslaget for nordlandshest/lyngshest.