"Til start" er Det Norske Travselskapet (DNT) sin rekrutteringssatsning. Målet med prosjektet er at det skal utdannes flere unghester, at flere unghester kommer til start i travløp og øke kompetansen på unghesttrening. Gjennom kursene får deltagerne kunnskap om fôring, stell og trening av unghester og den kommende løpshesten. På samlingene får deltagerne hjelp og oppfølging av utdannende trenere til å få sin hest tømmekjørt, klar for vogn, og veien videre til travkjøring. Hestene blir også gjennomgått av hovslager og veterinær. Deltagerne får en individuell rapport fra trener, hovslager og veterinær på hver samling. "Til start" passer like godt til de som har ambisjoner innen travsport som for de som ønsker god miljøtrening og unghesttrening i et trygt og profesjonelt miljø. 

Landslaget for nordlandshest/lyngshest og DNT samarbeider om å få flere nordlandshest/lyngshester inn i ponnitravet, og rasen er velkommen på alle "Til start"-samlinger over hele landet. 

Datoer for kurs/samlinger våren 2019:

TERMINLISTE

Påmelding skjer direkte til travforbundene:

FORBUNDSLEDERE 2019

Ta gjerne kontakt med forbundslederne for å avgjøre hvilke samlinger som passer best for din hest. Man melder på de samlingene som passer best for hesten utdanningsmessig.

Mer informasjon:

TIL START

PONNITRAV